Vikbord

Köpa billiga vikbord, klaffbord eller fällbart bord online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att kunna köpa vikbord i olika design och material.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga vikbord, klaffbord eller fällbart bord. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Mio, Jysk och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika billiga vikbord, klaffbord eller fällbart bord i olika material som trä, plast och metall så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på inredning av olika slag tex. vikbord, klaffbord eller fällbara bord.

Köpa billiga vikbord på nätet

På sidan länkar till några företag som säljer snygga och billiga vikbord, klaffbord eller fällbart bord, tex. till Ikea och Jysk. Nedan bilder på två vikbord hämtade från Ikea. Förutom vikbord och klaffbord så har Ikea ett stort utbud av andra bord. Om det vänstra vikbordet : Blir en praktisk hylla för småsaker i nedfällt läge. Du sparar plats när bordet inte används eftersom det går att fälla ihop. Om det högra vikbordet : För användning i barbordshöjd; fäst bordet i väggen så att bordsskivans överkant hamnar på en höjd på ca. 95 eller 106 cm, beroende på barstolens sitshöjd. För maximal kvalitet, dra åt skruvarna på nytt vid behov.

vikbord vikbord

Besök stora företag som Ikea, Ellos, Bauhaus, Jysk, Mio och Rusta för att köpa vikbord, klaffbord eller fällbart bord i trä, plast och metall. Nedan till vänster en bild på ett klaffbord från Mio. Om detta klaffbord : Ett lättplacerat matbord i klassisk stil som passar till det lilla köket. Praktisk klaff gör att bordet går att förlänga. Matilda ingår i en serie.

vikbord

Av Svenssons.se kan man köpa snygga vikbord, klaffbord eller fällbart bord. Vikborden nedan är hämtade från deras hemsida. Om det vänstra vikbordet : String fällbord med ekfanér och vita ben. Det är ett sinnrikt fällbart bord som passar med String hyllsystem, smidigt att fälla upp och ner, perfekt när du behöver ett flexibelt hem. Om det högra vikbordet : Mi 901 är ett smått genialiskt fällbord signerat Bruno Mathsson. Bordet kan fällas ut till en maxlängd på hela 280 cm, men även fällas ihop för förvaring och bygger då endast 23 cm dessutom finns flera mellanlägen. Designad år 1935.

vikbord vikbord

Vikbord

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga vikbord, klaffbord eller fällbart bord i trä, plast och metall.

Jysk clas ohlson Biltema
IKEA Jula Bauhaus
Rusta Clas Ohlson Svenssons

Köpa vikbord på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning som tex. vikbord, klaffbord eller fällbart bord.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler