Tavlor och konst

Köpa tavlor och konst på konstauktioner på nätet tex. konst till vardagsrum.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Klicka på länkarna ovan för att köpa tavlor och konst online på nätet.

Ett bra inredningstips är tavlor och konst som skapar ett trevligt inslag i en heminredning, passande konst i tex. vardagsrum och sovrum. Vi har i så gott som i alla våra rum i bostaden antingen tavlor eller konst i olika former. Vi kan tex. ha modern konst, svensk konst eller utländsk konst. Idag kan man köpa tavlor och konst online på nätet. Det finns en hel del konstauktioner på nätet att välja mellan. Billiga tavlor kan man köpa av Ikea. Tavlor och konst är något som ingår i en heminredning tex. stora tavlor i ett vardagsrum.


Köpa tavlor och konst online på nätet

Ett företag du hittar på nätet är Konstbolaget. Konstbolaget är Sveriges ledande konstportal och erbjuder ett brett sortiment av konst både till fast pris och i auktion. De har även cirka 100 konstauktioner dagligen med ständigt nya motiv. Här kan man köpa stora tavlor. Sök på nätet för att kunna köpa tavlor och konst på konstauktioner på nätet, tex. konst till vardagsrum.

Nedan några böcker för den som själv vill måla tavlor, böckerna heter Blanda och använda konstnärsfärger och KG Nilsons färglära. Klicka på böckerna för att läsa mera. Måleri är en stor konst.

Blanda och använda konstnärsfärger Wilhelm Kåge - Keramikens mästare

Söker du konst galleri, besök då sidan Konstgalleri.se, en samlingsplats på nätet för konstnärer i Sverige. Här kan du skaffa ett eget konst galleri på webben, träffa andra konstnärer och även sälja dina konstverk. Tavlor och konst som modern konst eller stora tavlor är lätt att hitta på nätet, sök på modern konst på tex. google och du får många länkar att välja mellan.

Köpa tavlor eller konst online på nätet, klicka på bilden nedan för att se vad Konstbolaget har att erbjuda. Det finns en hel del olika konstauktioner på nätet att hitta för att tex. köpa konst till vardagsrum.

En annan form av konst är, konst abstrakt. Abstrakt konst eller icke föreställande konst är konst som inte imiterar eller direkt skildrar den yttre verkligheten. Läs mer om abstrakt konst på Wikipedia.

Nedan två böcker, den första om Bruno Liljefors (1860 1; 1939) är en av våra riktigt folkkära konstnärer och den andra, Käre Calle Larsson : breven, prinsen och de berömda verken. För att komma till Carl Larsson gården, klicka på bilden.

Bruno Liljefors (1860 1; 1939) är en av våra riktigt folkkära konstnärer Käre Calle Larsson : breven, prinsen och de berömda verken Carl Larsson gården

tavlor och konst

Hitta och köpa abstrakt konst till tex. konst till vardagsrum, besök Wall44, bilderna nedan är från Wall44.

abstrakt konst abstrakt konst

Upptäckte nyligen ytterligare en sida om konst och tavlor där tavlor framställs digitalt, Josephine Mörkebergs sida. Visst kan det vara svårt att ge bort en present som ingen annan kan tänkas ha men nu är det möjligt! Josephine Mörkeberg skapar drömmar, hopp, kärlek, erotik, barnsligt, lekfullt i olika färgintervaller samt även t-shirts designs för både vuxna och barn.

Man behöver inte alltid köpa sina tavlor och konst via butiker inriktade på detta. Vacker, snygg och billig konst som äldre tavlor kan man hitta på alla de marknader och loppmarknader vi har här i landet. Man brukar alltid se tavlor passande både till vardagsrum och sovrum på dessa ställen. Tavlor och konst kan man också köpa på nätet via köp och säljsidor som tex. blocket och auktionsidor samt på konstauktioner på nätet.

Tavlor och konst på nätet

Nedan länkar till tavlor och konst, konstauktioner på nätet mm. Besök sidorna nedan för att köpa konst till vardagsrum eller tavlor till vardagsrummet.

Canvasfabriken Jacob Dahlgren Gallerix
Vackerkonst John Rydberg Malin Abrahamsson
Lasse Åberg

Konst tavlor online

Nedan sidor som sajten innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan man köpa tavlor och konst på nätet, tex. konst till vardagsrum, posters vardagsrum och tavlor till vardagsrummet.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler