Vedhållare

Köpa en billig vedhållare att använda inomhus eller utomhus online nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder och inspiration för att köpa en vedhållare eller ett vedställ.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av vedförvaring inomhus och utomhus som kan vara en vedhållare eller ett vedställ. Besök stora företag Biltema, Jula, Clas Ohlson, Ikea och Bauhaus för att kunna köpa en billig vedhållare och andra billiga saker som har med vedhantering att göra. Är man lite händig och har de verktyg som krävs så kan man själv bygga en vedställning, vedhållare eller vedställ att använda inomhus eller utomhus.

Köpa vedhållare

Ett av många företag som säljer billig vedhållare och andra saker till vedhantering tex. vedklyv är Jula. Nedan bilder på en vedhållare hämtade från deras sida. Detta är en stabil vedförvaring tillverkad av pulverlackerad stålkonstruktion vilken kan användas inomhus eller utomhus. Besök Jula för att se deras sortiment av vedhållare och vedställ.

vedhållare vedhållare

En butik man hittar på nätet är stala.se. Bilden nedan till vänster ett vedställ från deras hemsida : Om denna vedställning : Vedställ för inne- och utebruk. Förvara eller mellanlagra veden snyggt och tryggt både inomhus och utomhus. Vedstället är konstruerat så att vedklabbarna får luft och hålls torra. Den vågräta tvärslån hindrar veden från att ligga an mot marken medan gavlarna håller den stadigt på plats i sidled. Vedhållaren rymmer 360 liter.

vedhållare

Ett företag på nätet som säljer kaminer och vedhållare är Harald Nyborg. Här kan man också köpa annat som kan behövas vid vedhantering tex. en vedklyv. Nedan bilder på vedhållare hämtade från deras hemsida. Om den vänstra vedhållaren : Vedställ att använda inomhus. Om den högra vedhållaren : Vedställ med överdrag, för ved som är minst 35 cm lång. Mått stativ: H 122 x B 122 x D 35 cm. Mått överdrag: H 100 x B 122 x D 45 cm. Stativ: Powder coated stål. Överdrag: PE 150 g/m².

vedhållare vedhållare

Köpa vedhållare online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer olika produkter till vedförvaring. Det kan allt ifrån en liten vedhållare att använda inomhus till en vedbod.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Stala
Coop Biltema K-rauta

Vedhållare

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billig vedhållare och vedställ att använda inomhus och utomhus.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler