Stolstassar

Köpa bra och billiga stolstassar och möbeltassar och andra möbeltillbehör online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan kan man hitta tips på bra och billiga stolstassar och möbeltassar i olika storlekar och design.

Av stora välkända företag som Rusta, Bauhaus, Clas Ohlson och Ikea kan man köpa billiga stolstassar, möbelfötter, möbeltassar och möbelben i olika storlekar och design online på nätet. Nedan bilder, texter och annonser som leder vidare till företag där man kan köpa stolstassar av olika slag. De större företagen har som regel ett standardsortiment av stolstassar vilket gör att om de inte har de möbelfötter man söker utan man får söka vidare på nätet för att hitta dessa företag som har den stolstass man söker.

Köpa stolstassar på nätet

Nedan bilder på stolstassar hämtade från Jula. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av stolstassar, möbelfötter, möbeltassar. Om de vänstra stolstassarna: Vita rörändsskydd som skyddar stolar samt konsoler och förhindrar repor i golvet. Om de högra stolstassarna: 24 st. möbeltassar med spik och grå filtyta. Satsen innehåller möbeltassar i fyra storlekar: 8 st. Ø20 mm, 8 st. Ø22 mm, 4 st. Ø24 mm och 4 st. Ø28 mm. Spiken på varje möbeltass slås enkelt in i stol-/bordsben.

stolstassar stolstassar

Besök företag som Ikea, Lagerhaus, Bauhaus, Fyndig, Möbeltassen, Jula och Rusta för att köpa stolstassar, möbelfötter och möbeltassar. Om Möbeltassen: Vår leverantör är en svensk tillverkare av möbeltassar. Detta är en gammal, välrenommerad firma, som är känd för hög kvalitet. Firman är svensk och har sedan 1951 patenterad tillverkning. Firman har alltså lång erfarenhet. Export över hela världen vittnar om kunders förtroende. Stolstassarna är av högsta kvalitet, yllefilten och fäste är stabilt ingjutet i plasten vilket är en försäkran om att fästet eller filten inte glider av. Golvskydden säljs i lösvikt. Nedan bild på en stolstass från deras hemsida, en stolsstass med filt rörnit vit.

stolstassar

Det finns idag många som säljer billiga och bra möbeltillbehör online på nätet som tex. Ikea. Av Ikea kan man köpa stolstassar, möbelfötter och möbeltassar. Nedan bilder på stolstassar hämtade från deras hemsida. Om de vänstra stolstassarna: FIXA. Stolsstass med rörnit. I serien FIXA finns alla de verktyg du behöver för att få ditt hem som du vill ha det. Komplettera de verktyg du redan har eller bygg ett bra start-kit för alla dina framtida projekt. Om de högra stolstassarna: FIXA. Självhäftande stolsstass set om 20.

stolstassar stolstassar

Stolstassar

Nedan länkar för att kunna köpa bra och billiga stolstassar och möbeltassar i olika storlekar och design.

Möbeltassen Biltema IKEA
Clas Ohlson Jula Rusta

Köpa stolstassar

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa stolstassar och möbeltassar som golvskydd.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler