Smyckeslåda

Köpa billig smyckeslåda online på nätet i olika design, form och material.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att kunna köpa billig smyckeslåda i trä eller glas online på nätet.

Det finns många butiker på nätet där man kan köpa en passande smyckeslåda i trä eller glas. På denna sida hittar du bilder, texter, annonser och länkar som leder vidare för att kunna köpa allt från en billig smyckeslåda till en mera exklusiv och dyrbar smyckeslåda. Är man ute efter något enkelt att förvara smycken i finns alternativet Ikea som har många smålådor som kan användas till smyckeslåda. Är man ute efter att tex. hänga upp halsband så får man nog söka efter andra alternativ.

Köpa billig smyckeslåda på nätet

Söker du efter en billig smyckeslåda i trä så ska du besöka Fyndig. Nedan bilder på två smyckeslådor hämtade från deras hemsida. Om den vänstra smyckeslådan : Beige Bred. En rejäl box inklädd i beige sammetsliknande tyg. Varje fönsterlåda inramad i beige och vitt. Snygg prydnad samtidigt som du får dina smycken väl förvarade. Om den högra smyckeslådan : Smyckeskrin pigg. Smyckeslåda i polly och konstläder (skinn imitation). Välgjord smyckeslåda med spegel.

smyckeslåda smyckeslåda

Besök företag som Ikea, Ellos, Megafynd, Jysk, Fyndig och Rusta för att köpa en billig smyckeslåda i trä, plast och glas. Nedan till vänster en bild på en smyckeslåda från Megafynd. Om smyckeslådan : Smycken vill man gärna ha framme för att lätt komma åt dem. Då gäller det att förvara dem snyggt också, vilket du gör med denna vita smyckeslåda i trä och shabby chic stil. Lådan har ett löstagbart glaslock samt löstagbart fack för smyckena. Köpa en sminkhållare.

smyckeslåda

Av Glasverandan kan man köpa en snygg smyckeslåda i glas. Nedan bilder på smyckeslådor i glas hämtade från deras hemsida. Om den vänstra smyckeslådan : Smyckesskrin i glas med silver färgande metall inslag. Stående modell på två våningar med öppen framsida. Smyckesskrinet står på tassar och har form som ett hus till lika glasskåp. Hyllplanen är även dom i glas. Lika vacker som förvaring till andra minnessaker och små figurer tex. Från Chic Antique. Om den högra smyckeslådan : Smyckesskrin / glasskrin med koppar detaljer. I vacker kantig modell med öppningsbart lock. Att förvara smycken eller minnessaker i. Finns i två olika storlekar. Tillverkade i en Indisk orientalisk stil. Köpa örhängesförvaring.

smyckeslåda smyckeslåda

Smyckeslåda

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga smyckeslådor i olika material som trä, plast och metall, tex. en smyckeslåda i glas.

Jysk Mixhuset Megafynd
IKEA Jula Fyndig
Rusta Mio Glasverandan

Köpa smyckeslåda på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa en snygg och praktisk smyckeslåda i plast, glas eller trä.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler