Slipsförvaring

Köpa snygg och billig slipsgalge, slipslåda eller annan slipsförvaring.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan kan man hitta tips på en snygg och billig slipsgalge, slipslåda eller annan slipsförvaring.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga slipsgalgar, slipslådor eller annan slipsförvaring. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Mio, Jysk, Åhlens och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika slipsgalgar, slipslådor eller annan slipsförvaring i olika material som trä, plast, tyg och metall så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på slipsförvaringar av olika slag tex. en slipsgalge.

Köpa billig slipsförvaring på nätet

På sidan länkar, texter, bilder och annonser till några företag som säljer snygg och billig slipsgalgar, slipslådor eller annan slipsförvaring, tex. till Förvara och Slipskungen. Nedan bilder på slipsgalgar hämtade från deras hemsidor. Till vänster en slipsgalje från Förvara. Praktisk liten galge för slipsar. Klädd med sammet för att slipsarna inte ska glida av. Passar bra även till scarfs och andra accessoarer. Till höger en slipsgalge från Slipskungen. Hängare för slips med maxbredd 60 mm. Plats för 20 st slipsar/hängare. Hängarens diameter är 11 cm. Kroken är 10 cm hög. Säljes i 3-pack.

slipsförvaring slipsförvaring

Besök företag som Ikea, Lagerhaus, Bauhaus, Jysk, Skolyx, Jula och Rusta för att köpa slipsgalgar, slipslådor eller annan slipsförvaring. Nedan till vänster en bild på en slipsgalge från Skolyx. Om slipsgalgen : Med denna slipsgalge hänger du praktiskt upp dina slipsar på ett mycket överskådligt sätt. Galgen är tillverkad i cederträ som förutom dess praktiska egenskaper även verkar skyddande mot skadedjur som mal och pälsängrar. Passar också utmärkt som present på fars dag för att underlätta våra fäders förvaring av den med åren växande slipssamlingen.

slipsförvaring

Nedan bilder på slipsgalgar från två välkända företag, Biltema och Åhlens. Framför allt Åhlens säljer en hel del olika inredningar till bostadens samtliga rum. Förutum att man kan köpa en slipsgalge av Åhlens kan man köpa andra saker för slipsförvaring. Den vänstra slipsgaljen är från Biltema. Om galgen : Slipsgalge med 16 krokar. Av klarlackat trä. Bredd: 25 cm. Max. belastning 10 kg. Den högra slipsförvaringen är från Åhlens, en klädhängare Tambur, 179 x 45 x 45 cm, i vit färg.

slipsförvaring slipsförvaring

Slipsförvaring

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga slipsförvaringar, slipsgalgar eller slipslådor i olika material som trä, plast, tyg och metall, tex. en billig slipsgalge som slipsförvaring av Ikea.

Jysk Förvara Lagerhaus
IKEA Slipskungen Bauhaus
Rusta Skolyx

Köpa slipsförvaring på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning till sovrum och hall, tex. en slipsförvaring som en slipsgalge eller slipslåda.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler