Sladdsamlare

Köpa billig och snygg sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal, kabelgömma eller kabellåda online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Hitta tips och inspiration på sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal, kabelgömma eller kabellåda.

På nätet hittar man många bilder på sladdgömma, kabelkanal, sladdsamlare eller kabellåda använda inomhus och utomhus från tillverkare, butiker och återförsäljare för att köpa sladdgömmor, kabelkanaler, sladdsamlare eller kabellådor men som också kan fungera som tips och inspiration då man ska köpa en sladdsamlare för att gömma eller dölja sladdar av olika slag. Idag finns det många som säljer billig sladdgömma, kabelkanal, sladdsamlare eller kabellåda, tex. Ikea, Jula, Clas Ohlson och Rusta.

Köpa billig sladdsamlare på nätet

Av Ikea kan man köpa en snygg och billig sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda för att dölja och gömma sladdar av olika slag. Bilderna nedan på sladdsamlare är från Ikeas hemsida. Om den vänstra sladdsamlaren : Ladda mobil och mp3-spelare och göm både laddare och grenkontakt under locket. Hål i locket och på båda kortsidorna för sladdar. Upphöjd botten med lufthål som leder bort värmen från laddarna. Om den högra sladdsamlaren : Håller rummet snyggt och prydligt, eftersom du kan dölja kablar, grenuttag och förlängningssladdar i lådan medan du laddar din utrustning.

sladdsamlare sladdsamlare

Nedan annonser från tillverkare, butiker och återförsäljare för att köpa billig sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus online på nätet. Genom att besöka dessa butiker kan du köpa en snygg och billig sladdsamlare samt hitta tips, ideer och inspiration för att välja en sladdsamlare.

Nedan bild till vänster en sladdsamlare hämtad från Designtorget. Besök Designtorget för att se deras utbud av sladdgömma, kabelkanal, sladdsamlare eller kabellåda. Om denna sladdsamlare : Sladdgömman Hideaway samlar alla laddare och gömmer undan sladdar till diverse elektronisk utrustning på ett snyggt sätt. Sladdgömman är tillverkad av brandsäker plast och botten har ventilationshål för att motverka att behållaren blir för varm. Ett nedfällt antislip-lock förhindrar att apparaturen glider av. Tack vare silikonfötter står sladdgömman stadigt på golvet.

sladdsamlare

Av Clas Ohlson och Jula kan man köpa en snygg och billig sladdgömma, kabelkanal, sladdsamlare eller kabellåda. Nedan till vänster bild på en sladdsamlare från Clas Ohlson. En sladdsamlare som håller ordning på kablar och grenuttag. Döljer grenuttag, anslutna kontakter och eliminatorer. Drar till sig mindre damm och underlättar städningen. Praktisk bakom TV:n, på kontoret eller för modem-/teleutrustning. Nedan till höger en kabelkanal från Jula. Längdanpassad kabelkanal för att dölja kablarna till och från teven. Skruvar samt självhäftande tejp ingår.

sladdsamlare sladdsamlare

Billig sladdsamlare

Nedan länkar till butiker och återförsäljare för att kunna köpa billig sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus. Besök dessa företag för att hitta det som bäst passar för att dölja eller gömma din sladdar.

Clas Ohlson Designtorget Jula
Rusta Jysk IKEA

Sladdsamlare

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida via länkar och annonser köpa en snygg och billig sladdsamlare, sladdgömma, kabelkanal eller kabellåda använda inomhus och utomhus samt annat som hör ihop med lampar och sladdar.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler