Mollytång

Köpa billig mollytång online på nätet av tex. Jula, Biltema och Clas Ohlson.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att köpa mollytång och mollyplugg billigt på nätet.

En mollyplugg är en sk. gipsexpander. Det är en metallplugg som man använder när man vill fästa saker på väggar av gips. Mollypluggen tål betydligt laster än tex. en skruv i en plastplugg och är bra när man vill hänga upp tunga saker på väggar av gips. När man har borrat hål och sätter i pluggen fäller den ut små vingar. Det finns en speciell tång att använda för att sätta dit mollypluggen och för att ta bort pluggen. På youtube finns filmer som visar hur man monterar och tar bort en mollyplugg med en mollytång.

Köpa mollytång på nätet

Att köpa mollyplugg och mollytång kan man göra billigt på nätet av stora företag som Byggmax, Jula, Biltema, Rusta och Clas Ohlson. Priserna varierar på mollypluggar och mollytänger hos de olika företagen vilket betyder att man ska titta runt hos flera av dem innan man köper sina mollypluggar och en mollytång. Nedan bilder på mollyplugg och mollytång för att ta bort och montera mollypluggar hämtade från Clas Ohlson. Om mollypluggarna : Mollyplugg för medeltung infästning i gips-, spån- och träfiberskivor. Använd gärna monteringstång för enkel och säker montering av expanderskruv. Om tången : För snabb och enkel montering av metallexpander.

mollyplugg tång mollyplugg

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, verkyg som mollytång mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga mollypluggar är Biltema. Nedan två bilder på mollypluggar hämtade från deras hemsida.

mollyplugg mollyplugg

Bilden nedan till vänster är från Jula. Den visar expanderplugg med mollytång. 50 st 4x32 mm och 10 st 5x51 mm expander.

mollyplugg

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa mollypluggar billigt och en mollytång samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort mollyplugg med mollytång eller utan mollytång.

Mollytång

Nedan hittar du länkar till tillverkare, återförsäljare och butiker för att köpa billig mollyplugg och tillhörande tång.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Skånska byggvaror
Byggmax Rusta

Billig mollytång på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Via annonser och länkar på sidan kan man köpa billiga mollypluggar på nätet samt verktyg för att sätta i och montera mollypluggar en sk. mollyplugg.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler