Hyllmöbel

Köpa billig hyllmöbel online på nätet i olika design, form och material.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att kunna köpa hyllmöbel och annan heminredning online på nätet.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga hyllmöbler. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Mio, Jysk och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika hyllmöbler i olika material som trä, plast och metall så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på inredning av olika slag tex. hyllmöbel. På sidan länkar till några företag som säljer snygga och billiga hyllmöbler, tex. till Ikea och Jysk.

Köpa billig hyllmöbel på nätet

Besök Solheminredning för att kunna köpa en snygg, elegant och billig hyllmöbel. De har flera olika hyllmöbler att välja mellan. Nedan två hyllmöbler hämtade från deras hemsida. Om den vänstra hyllmöbeln : Grund bokhylla med 14 rum. Från danska Hubsch-interior. Hyllans framkanter är vackert rundade. Hyllan är tänkt att hängas på väggen och har fästen bak för vertikal hängning. Hyllan är lika fin runt om. Det går därmed att sätta hyllan även horisontellt men då måste egna fästen ordnas. Om den högra hyllmöbeln : Grund hyllmöbel i ek. Från danska Hubsch-interior. Hyllan har tre lådor. Material: massiv ek. Obehandlad. Mått: bredd 105 x djup 25 x höjd 105 cm.

hyllmöbel hyllmöbel

Besök företag som Ikea, Ellos, Bauhaus, Jysk, Svenssons i Lammhult och Rusta för att köpa hyllmöbler i olika storlek och design. Nedan till vänster en bild på en hyllmöbel från Svenssons i Lammhult. Om hyllmöbeln : Leonardo bokhylla i vitlack från Rowico. En elegant och stilfull bokhylla. Glasluckor som lyfts upp och skjuts in när du öppnar. Kombinationen består av hög sektion 5 glasluckor + hög sektion öppen + hög sektion 5 glasluckor.

hyllmöbel

Besök Vasahem för att kunna köpa en snygg, elegant och billig hyllmöbel och annan heminreding. Nedan två bilder på hyllmöbeler hämtade från Vasahem hemsida. Om den vänstra hyllmöbeln : Tillverkad i MDF med ljusgrå lack. Bredd: 139,2 cm. Djup: 30 cm. Höjd: 215,8 cm. Read bokhylla från Montanas serie Collection finns i 6 olika färger. Hyllan består av öppna hyllor och fack i olika format. Om den högra hyllmöbeln : Sedan 1972 har Karl Andersson och Söner producerat och utvecklat förvaringen KA72. Formgivaren Göran Malmvall var Karl Anderssons yngste son och lärling hos Carl Malmsten. Genom sin enkla och rena form samt variationsrikedom har KA72 blivit en klassiker som finns representerat både i privata hem och offentliga sammanhang. Skåpen är av trälamell med faner av ek, bok, björk, ask, körsbär och standardfärger.

hyllmöbel hyllmöbel

Hyllmöbel

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga hyllmöbler i olika material som trä, plast och metall, tex. en snygg och elegant hyllmöbel i ek.

Jysk Svenssons i Lammhult Solheminredning
IKEA Vasahem Bauhaus
Rusta Mio

Köpa hyllmöbel på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning som tex. hyllmöbel i olika material som trä, plast och metall.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler