Homestyling

Hitta tips och inspiration för att själv göra en homestyling eller homestaging.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Klicka på länkarna ovan för att hitta gratis inredningshjälp online på nätet.

Vad är homestyling? Homestyling är något man gör för att öka värdet på en bostad vid en försäljning. Det gäller med andra ord att göra bostaden attraktiv för potentiella köpare. Vad kostar homesyling ? En homestyling kan vara gratis om man tar nätet till hjälp eller så kan det kosta tusentals kronor om man anlitar experter inom detta område. På sidan kan du hitta homestyling tips.


Homestyling tips

Homestyling också kallat homestaging kan vara svårt att göra på rätt sätt om man är övertygad om att homestyling ökar värdet på bostaden. Problemet är att man är fast i hur hemmet ser ut, hur det bör se ut, detta för att man själv har inrett hemmet. Ska man sälja bostaden så kanske den ska inredas på ett annat sätt ur köparens ögon. Läste på en sida på nätet att mäklare anser att homestyling kan höja priset med mellan 5 - 15 %. Man kan anlita inredare för att få homestyling eller homestaging gjord men detta kostar pengar. På nätet kan man hitta många tips, lämplig heminredning för att själv göra en homestyling eller homestaging i hela sin bostad eller i vissa delar, tex. badrum, kök och sovrum. Köpa en snygg hyacintvas eller varför inte en snygg kaffebehållare.

Om man nu bestämt sig för att sälja bostaden hur kan man då göra en homestaging. 1/ På egen hand genom eget tycke och smak, (rent och snyggt). 2/ Ta hjälp av tidningar, böcker och sidor på nätet homestyling. Dessa två alternativ kostar inte mycket. 3/ Ta hjälp av företag som sysslar med homestyling. Dessa företag har inredare som har kunskap om vad som för tillfället är inne, vilka trender som gäller och kommer. Kanske är det så att ett äldre par ska sälja sin bostad och köparna troligtvis kommer från en yngre generation, då vet många gånger dessa inredare vad denna yngre generationen vill ha då de söker bostad och kan därför förändra bostaden i den riktningen (homestyling). Det finns mängder av böcker, tidningar och TV program om detta. Nedan två böcker om homestyling. Köpa en snygg växtstege eller snygga gardinstångshållare.

Homestyling : Gör det själv Homestyling - handboken : smarta tips när du säljer ditt hem

Böckerna heter : Gör det själv och Homestyling - handboken : smarta tips när du säljer ditt hem.

En bild på homestaging lånad från inspirerahomestyling. Köpa snygg marmorplast.

homestaging

På sidan Styleroom finns många bilder uppladdade från deras medlemmar som man säkert kan dra nytta av vid homestylingen man själv ska göra, tips, inredningstips och lämplig heminredning kan man finna både i form av text och i bild. Här hittar du en snygg nätstol eller en trådstol.

Genom att köpa passande inredningar kan du åstadkomma en betydande homestyling. Förutom inredningsdetaljer och inredningar kan man åstadkomma homestyling, homestaging genom städning och ommöblering. Att använda konst, tex. tavlor kan man förändra sin bostad på ett upplyftande sätt. Besök konstbolaget för att se vad de har att erbjuda.

Söker du konst galleri, besök då sidan Konstgalleri, en samlingsplats på nätet för konstnärer i Sverige. Här kan du skaffa ett eget konst galleri på webben, träffa andra konstnärer och även sälja dina konstverk. Tavlor och konst som modern konst är lätt att hitta på nätet, sök på modern konst på tex. google och du får många länkar att välja mellan.

Nedan bilder på inredningsdetaljer som är typiska vid homestyling, snittblommor, värmeljus och gardiner.

Snittblommor Värmeljus Gardiner

Några inredningstips att arbeta vidare på : Skapa en röd tråd, tex. en färg eller ett tema. Förändra belysningen. Förändra belysningen. Koncentrera konsten, ramar, avstånd mm. Färgglada textilier. Konstverk med kakel. Möblera om.

Hitta tips om homestyling på nätet

Nedan länkar till sidor som kan vara till hjälp om du vill höja värdet på din bostad genom en homestyling eller homestaging eller kanske du söker en inredare som kan hjälpa dig.

agenthome
introinred ljuvarum sköna hem
styleroom

Homestyling

Nedan sidor som sajten innehåller.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler