Flugdödare

Köpa billig och bra flugdödare och andra insektsdödare, tex. flugpenna, bananflugefälla och online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Hitta tips på bra och fungerande flugdödare bla. flugpenna och bananflugefälla.

Besök stora företag som Biltema, Granngården, Plantagen, Bauhaus och Jula för att se deras utbud och priser på flugpennor, insektspennor, flugdödare och andra produkter för att bekämpa, döda, få bort och utrota skadedjur och insekter som flugor och mygg. Av Granngården kan man köpa flugdödaren flugpennan Stop it. Clas Ohlson säljer en typ av flugpenna och insektspenna. I samband med att man köper en flugdödare eller andra insektsdödare så ska man kontrollera vad för kemikalier som produkterna kan innehålla.

Köpa billig flugdödare på nätet

På sidan Skadedjursbekämpning kan man köpa en flugdödare som kallas för flugpenna eller en inektspenna vilken är densamma som visas längre ner på sidan från Grangården. Här kan man också köpa andra produkter för skadedjursbekämpning och bekämpning av olika insekter. Nedan till vänster en bild på en flugdödare. Om denna flugdödare: Fällan har ett unikt 3-D mönster med fluorescerande färg som effektivt attraherar flugor, samt ett luktfritt och långtidsverkande lim. Verksam 24 timmar om dygnet. Byts efter 6-8 veckor eller när fällan är full. Silvalure Tower kan hängas, ställas eller läggas där det förekommer flugor. Om den högra flugdödaren: Effektivt, miljövänligt och komposterbart flugpapper på rulle för stall och mjölkrum. Rivs av i mindre bitar eller dras ut som en gardin. Högeffektiv pga. patenterat 3D-mönster och fluorescerande färg. Användes med fördel under hela året.Verksam dygnet runt, under 6-8 veckor eller tills fällan är full.

flugdödare flugdödare

Av Granngården kan man köpa en hel del olika billiga produkter att använda i ett hem som flugdödare, tex. en flugpenna eller insektspenna. Nedan till vänster en flugdödare man kan köpa av Granngården. Om flugpennan nedan: Flugpenna Stop-It. Flugpennan är den perfekta produkten för dig som vill bli av med flugor och andra krypande insekter inomhus. Pennan är en mycket lättanvänd flugdödare och insektsdödare.

flugdödare

Alternativ till flugpenna och insektpenna som flugdödare och insektsdörare kan vara ett klibbigt papper (flugpapper) som flugor och andra insekter fastnar på. Via annonser, länkar, texter och bilder kan du hitta återförsäljare för att kunna köpa olika bra och billig flugpennor och insektspennor som flugdödare.

Besök sidan Odlardags för att kunna köpa en bra och billig flugdödare eller insektsdödare tex. en bananflugefälla. Nedan bilder på banabflugefällor hämtade från deras hemsida: Om flugdödaren nedan: Effektiv flugdödare som fångar bananflugor på två sätt. Dels genom att flugorna fastnar på lockets limark, dels genom att de drunknar i den vätska som burken har fyllts med. Gör så här: Blanda 4 tsk rödvin, 1 tsk vinäger, 1 tsk honung och några droppar diskmedel/såpa. Häll blandningen i burken och sätt på locket. Fäst ett limark över locket med hjälp av dubbelhäftande tejp. Placera burken på lämplig plats. Då arket är fullt av bananflugor byts det ut mot ett nytt. Även burkens innehåll byts ut vid behov. 5 limark inklusive dubbelhäftande tejp medföljer.

flugdödare flugdödare

Billig flugdödare

Nedan länkar till butiker och återförsäljare för att kunna köpa billiga och bra flugdödare och insektsdödare. Förutom de flugdödare som beskrivits ovan så finns det flera andra sorter, tex. en elektrisk flugdödare att placera inomhus och utomhus.

Bauhaus Blomsterlandet Plantagen
Granngården Vi i Villa Odla
Skadedjursbekämpning Odlardags

Flugdödare

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida via länkar och annonser köpa det mesta som kan behövas i ett hem vilket kan vara insektsdödare och flugdödare.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler