Badkarsbricka

Köpa billigt och snyggt badkarsbord, badkarsbricka och andra badrumstillbehör online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan kan man hitta tips på olika badkarsbord, badkarsbricka och andra badrumstillbehör på nätet.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga badkarsbrickor, badrumstillbehör och annan badrumsinredning. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Mio, Jysk och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på en snyggt badkarsbord, badkarsbricka eller badkarshylla så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på badrumstillbehör av olika slag tex. badkarsbricka.

Köpa billig badkarsbricka på nätet

På sidan länkar, texter, bilder och annonser till några företag som säljer badkarsbrickor, badrumstillbehör och annan badrumsinredning, tex. till Jula och Bauhaus. Besök Jula och Bauhaus för att kunna köpa en billig, snygg och praktisk badkarsbricka. Nedan två bilder på badkarsbrickor hämtade från deras hemsidor. Om det vänstra badkarsbrickan från Jula: Gör dina stunder i badkaret lite flottare! Funktionell och estetiskt tilltalande design i rostfritt stål gör denna hylla till en given attiralj i de flesta badkar. I de olika facken och hållarna kan du placera allt från schampo och spaprodukter till rökelse och gröna växter. Om det högra badkarsbrickan från Bauhaus: Badkarshylla/Badkarssits. Ergonomiskt formade, halkfri sits gjord av lättskött plast och med ett stabilt handtag. Med urtag för tvål och andra objekt. Enkel och säker montering. Ca 700 x 310 mm (längd x bredd). Dräneringshål för kontrollerat flöde av vatten och en hygienisk rengöring.

badkarsbricka badkarsbricka

Besök företag som Ikea, Lagerhaus, Bauhaus, Jysk, Mio, Jula och Rusta för att köpa snygga badkarsbrickor i tex. trä och plast. Nedan till vänster en bild på en badkarsbricka som man kan köpa av Ikea. Om badkarsbrickan: Badkarshylla Havern gjort i bambu. Gjord av bambu som är ett lättskött och slitstarkt naturmaterial. Storlek 70 cm.

badkarsbricka

Det finns idag många som säljer badkarsbord, badkarsbrickor, badkarshyllor och annan badrumsinredning online på nätet. Av tex. Bygghemma kan man köpa inredning till hemmets alla rum, samt även en hel del badrumstillbehör och badrumsinredning. Nedan bilder på badkarsbrickor hämtade från deras hemsida. Om det vänstra badkarsbrickan: Badkarshylla Arrow 11075 i krom med svensk kvalitet. Hyllan placeras mellan badkarets två långsidor. Inga skruvar behövs. Om det högra badkarsbrickan: Badkarshylla för avkopplande stunder i badet. Hyllan har avtätande, låsbara badkarsbyglar. Badkarshyllan har en bokhållare, 2 glas- och en ljushållare.

badkarsbricka badkarsbricka

Badkarsbricka

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga badrumsinredningar och badrumstillbehör. Förutom företagen nedan kan du besöka olika badrumstillverkare för att hitta och kunna köpa en snygg badkarsbricka.

Jysk Rusta Bygghemma
IKEA Jula Bauhaus

Köpa badkarsbricka på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning och tillbehör till badrum som tex. badkarsbricka i olika material som trä, plast, bambu och metall.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler