Slöjddetaljer

Köpa slöjddetaljer i trä, metall, slöjdmaterial, hobbymaterial och slöjd verktyg på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Klicka på länkarna ovan för att köpa slöjddetaljer i trä och metall billigt på nätet.

Slöjddetaljer passar för en del utmärkt att använda i sin heminredning. Har själv många slöjddetaljer på olika platser i huset där en del är väl synliga och och några är undanställda. De slöjddetaljer i trä och metall jag har är alla tillverkade av nära och kära samt några av dessa har jag själv gjort. På nätet kan man köpa slöjdmaterial i trä och metall och annat material för att kunna slöjda det man önskar. Ett välkänt företag som säljer mycket slöjdmaterial och slöjd verktyg är Panduro. Här hittar du det mesta för trä och metallslöjd för att tex. göra ett tennarmband.


Trä och metallslöjd

De flesta av dessa slöjddetaljer i trä kommer från barnens tid i skolan, från syslöjden och träslöjden. Slöjddetaljer som jag har är tex. tidningsställ, brudkista, väggbonader, nyckelskåp, tomtar och troll, smörknivar och fiskeknivar. Längre ner på sidan hittar du kataloger från Panduro och Slöjddetaljer. Klicka på katalogerna för att komma till deras butiker för att ladda hem dessa. Använd nätet för att köpa billigt slöjdmaterial tex. hobbymaterial i trä. Du kan också hitta annat slöjdmaterial som skinn, metall och läder samt många olika slöjd verktyg. Köpa slöjdverktyg.

Är man intresserad av hemslöjd, hantverk och slöjddetaljer inte att bara titta på eller att använda som heminredning, utan att själv utöva någon form av hantverk kan böckerna på sidan vara ett första steg till att hitta inspiration eller hjälp om du redan startat med något eget projekt inom hemslöjd. Nedan hittar du några tidningar innehållande hemslöjd, konsthantverk och annat handarbete. Du kan säkert också hitta olika typer av slöjdmaterial som trä och metall, slöjd verktyg eller hobbymaterial. Här finns mycket att läsa om trä och metallslöjd.

Konsthantverk Disajn Form Konstperspektiv

Något om innehållet från tidningen konsthantverk : Tidskriften Svenskt konsthantverk ska ge läsaren alla tänkbara aspekter på konsthantverket, inte bara materiella.

För dig som vill göra egna slöjddetaljer i trä och metall och söker olika typer av slöjdmaterial kan besöka butiken skapamera. Skapamer etablerades år 2010 i syftet att sprida skaparglädje i Sverige genom att tillgängliggöra pyssel-, hobby- och hantverksprodukter på nätet till bra priser. Besök deras butik för att köpa bra och billigt slöjdmaterial, tex. hobbymaterial i trä. Söker du knivslöjd så finns det flera sidor att besöka tex. tjäderlader där man kan köpa böcker för att till verka olika slöjdetaljer i trä mm och om att utföra knivslöjd.

Nedan en bild på slöjdmaterial lånad från makerspace. Det finns månnga på nätet som säljer slöjddetaljer i trä och textilier.

slöjdmaterial

Man kan vara intresserad av slöjddetaljer dels att köpa slöjddetaljer för att man tycker det är snyggt och vackert eller så är intresset att själv tillverka slöjddetaljer som man kan sälja eller behålla för eget bruk. De tidningar, böcker och länkar till andra sidor ger dig möjlighet att både kunna hitta och köpa slöjddetaljer i trä och annat material samt att börja tillverka hemslöjd, tex. knivslöjd eller tom bli ännu bättre på att tillverka den hemslöjd som man idag gör. Ett annat sätt är att gå på kurs i hantverk och slöjd. Längst ner till vänster hittar du länkar som leder till utbildning inom hemslöjd för att göra slöjddetaljer i trä och metall. Mycket hantverk och hemslöjd kan idag många gånger köpas billigt på nätet, dels via återförsäljare, tillverkare och annonser. Sök på google och du hittar detta stora utbud av olika slöjddetaljer i trä och metall inom hemslöjd. Dalahästen är ett typiskt hantverk från Sverige.

Nedan ser du två exempel på hur slöjddetaljer kan se ut, med slöjd, både trä och syslöjd kan många snygga detaljer framställas. Som slöjddetaljer till heminredning passar dessa alldeles utmärkt, för de som gillar denna typ av hantverk. Förutom ovanstående länkar kan du också titta på sidorna inredningsbutiker och inredningsdetaljer där fler länkar finns. Små enkla medel som tex. ett snyggt slöjdat schackbräde kan åstadkomma förändringar. Det är inte bara de stora inredningsdetaljerna som tex. en bokhylla som ger ett bra resultat.

slöjddetaljer slöjddetaljer

Mycket om hemslöjd, hantverk, slöjdmaterial i trä och metall, slöjd verktyg och slöjddetaljer finns att hitta på sidan newsbrook, en tidning på nätet om slöjd, hantverk och nyheter. Svenska hemslöjdsföreningarnas riksförbund hittar du här.

Hittade en sida på nätet som genom eget hantverk som bla. tillverkar halmbockar, lyktor och tomtar som finns till försäljning. Sidan heter halmbocken. Intressant att här kunna följa de olika stegen för att tillverka halmbockarna. Bilden till höger på halmbocken kommer från denna sida. Detta kan verkligen uppmuntra andra att börja med hemslöjd för att göra slöjddetaljer själv.

Klicka på katalogerna nedan för att hitta hobbymaterial och slöjdmaterial i trä och metall om du ska göra slöjddetaljer i trä och metall, kataloger från Panduro och Slöjddetaljer.

slöjddetaljer slöjddetaljer

Ska du slöjda så behöver du slöjd verktyg. Dessa verktyg kan man köpa på nätet av flera olika butiker. En som säljer slöjd verktyg är Historiska Handels Huset. Här hittar man verktyg till att slöjda, tex. bänkhyvlar, knivar och stämjärn för själv tillverka slöjddetaljer.

Köpa slöjdmaterial och hobbymaterial

Nedan länkar till butiker, butiker, tillverkare och återförsäljare av hemslöjd, slöjddetaljer i trä och metall och hantverk.

bruddalens hantverk damstorps hantverk djärv
ekorrbo hantverk hemslöjden
janersgården slöjdohantverk tornedalens hemslöjd

Köpa slöjddetaljer i trä och metall

Nedan sidor som sajten innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan man köpa slöjddetaler i trä och metall samt att hitta böcker om att själv göra hemsljöjd, tex. knivslöjd.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler