Papperskruka

Köpa snygg och billig papperskuka och andra krukor online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att hitta inspiration att köpa papperskruka eller att själv göra en kruka i papper.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga papperskrukor. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Plantagen, Jysk, Blomsterlandet och Åhlens. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika papperskrukor i olika storlek och färg så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på inredning av olika slag tex. en hög papperskruka. På sidan länkar till några företag som säljer snygga och billiga papperskrukor, tex. till av Ikea och Åhlens kan man köpa en billig papperskruka.

Köpa billig papperskruka på nätet

Alternativ till att köpa en papperskruka på nätet kan vara att göra sin egena kruka av papper. På nätet kan man hitta sidor där man kan lära sig att själv göra en papperskruka. Här kan du hitta instruktioner om att vika krukor av tidningspapper. Nedan bilder hämtade från denna sida.

papperskruka papperskruka

Besök företaget wexthuset om du tänker göra en papperskruka. Här kan man köpa det som fodras för att göra en kruka i papper. Nedan till vänster en bild på en startset för den som vill göra en kruka i papper från deras hemsida. Om bilden : Startsett för frösådd med krukmakare för papperskrukor. Ett underbart set för dig som vill komma igång med frösåddern. Innehåller : Krukmakare, original. Krukmakare, stor Jordplattare med två ändar som passar båda krukmakarna. Prickelpinne. två askar för förvaring av fröer. Allt förpackat i en fin box. En perfekt present till trädgårds- och odlarentusiasten. Här kan du köpa en frigolitlåda.

papperskruka

Det finns många butiker på nätet som säljer papperskrukor vilken White style är en. Nedan bilder på oohh papperskruka. På deras hemsida kan man läsa följande om oohh krukan. Oohh kruka. Botten i aluminium ger en lyxig känsla. Oohh krukorna är ett resultat av ett Fair Trade projekt på Sri Lanka. En grupp kvinnor tillverkar krukorna för hand hemifrån. Detta gör det möjligt för dem att ta hand om sina barn, sitt hushåll och samtidigt få en inkomst. Produkterna är tillverkade av återvinningpapper/plast/aluminium, sand, naturlig latex/gummi samt rest produkter från möbelindustrin. Alla krukor är 100% vattentäta.

papperskruka papperskruka

På sidan Dukatbord kan man köpa förvaringspåsor gjorda i papper som kan användas som papperskrukor. Nedan bilder på papperskrukor från deras hemsida. Om den vänstra papperskrukan : Uashmama ljusgrå papperspåse bredd 15 x längd 21 x höjd 33 cm. Vikbar kant så höjden varierar du själv efter behov och smak. Påsarna går att tvätta för hand i 30c och ställ sedan upp och ned för att torka eller hängtorka. Om den vänstra papperskrukan : Uashmama mini papperspåse bredd 5 x längd 5 x höjd 12 cm. Använd till salt och peppar eller pennor och gem. Vikbar kant så höjden varierar du själv efter behov och smak. Påsarna går att tvätta för hand i 30c och ställ sedan upp och ned för att torka eller hängtorka.

papperskruka papperskruka

Papperskruka

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga papperskrukor och andra krukor. Man kan också hitta en mängd bilder på papperskrukor som kan ge inspiration att själv göra en kruka i papper, tex. en hög papperskruka.

Åhlens Jysk Plantagen
IKEA Dukatbord Wexthuset
Rusta Blomsterlandet White style

Köpa papperskruka på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning som tex. papperskruka att dekorera med.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler