Möbelschampo

Köpa bra och billigt möbelschampo, möbelrengöring och annan textilrengöring online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på bra och billigt möbelschampo och annan textilrengöring.

Av stora välkända företag som Rusta, Bauhaus, Clas Ohlson, Biltema och Ikea kan man köpa billigt och bra möbelschampo och annan textilrengöring online på nätet. Nedan bilder, texter och annonser som leder vidare till företag där man kan köpa möbelschampo och annat medel för att behandla trä och textilier. De större företagen har som regel ett standardsortiment av möbelschampo vilket gör att om de inte har det möbelschampo man söker utan man får söka vidare på nätet för att hitta dessa företag som har det möbelschampo man söker.

Köpa möbelschampo på nätet

Nedan bilder på två stycken möbelschampon hämtade från Luxi. Besök deras hemsida för att se deras sortiment av möbelschampo och annan textilrengöring. Om det vänstra möbelschampot: Dry möbelschampo. En effektiv torrengöring för mattor och stoppade möbler. Dry Shampoo binder smutsen och kan sedan lätt dammsugas bort. Efterlämnar inga klibbiga rester som kan binda ny smuts. Om det högra möbelschampot: Soft Cleaner är en mild och skonsam rengöringsvätska för läder. Bruksanvisning: Vät svampen och krama fram ett skum. Rengör med lätta cirkulerande rörelser. Gnid ej! Badda upp eventuella fläckar. Eftertorka med ren duk. Rekommenderas vid behov eller 6-12 ggr/år vid frekvent bruk. Obs! Testa alltid innan behandling, för eventuellt färgsläpp.

möbelschampo möbelschampo

Möbelschampo hittar man hos Herdins (länk längre ner på sidan. Om Hedins: Tradition, engagemang och kvalitet är nyckelorden i vår historia som började redan på 1700-talet. Herdins Färgverk AB startade som ett färgeri och har med åren utvecklats till ett företag med ett brett produktutbud inom ytbehandling, textilvård, kemtekniska hushållsprodukter och kroppsvård. Nedan till vänster ett möbelschampo från deras hemsida. Om detta möbelschampo: ZIP Textilschampo. Högkoncentrerat rengöringsmedel för textilier såsom mattor, möbler och bilklädslar. Uppfyller kraven för Bra Miljöval.

möbelschampo

Företag som säljer möbler av olika slag säljer också produkter för underhåll och rengöring av möbler och textilier. Två av dessa företag är Ikea och Mio. Besök deras hemsidor för att hitta ett bra och billigt möbelschampo, möbelrengöringsmedel och textilrengöringsmedel. Nedan till vänster ett möbelschampo från Ikea. Om detta möbelschampo: Tar bort fläckar efter exempelvis vin, choklad och tomatketchup på textilier som inte kan tvättas i maskin, som fasta soff- och kuddöverdrag. Används ej på sammet, brokad eller andra textilier som inte tål blöt rengöring. Svåra fläckar kan behöva en andra behandling. Om den högra bilden hämtad från Mio: Textile Protection är ett impregneringsmedel som skyddar din möbel mot vätskor, och gör den lättare att rengöra om olyckan är framme. Textile Cleaner är ett effektivt och skonsamt skumrengöringsmedel som passar de flesta textilier. Paketet innehåller också en microfiberduk för ytsmuts och en svamp för skumrengöring.

möbelschampo möbelschampo


Möbelschampo

Nedan ytterligare länkar till butiker, återförsäljare och tillverkare av möbelschampo, möbelrengöringsmedel och textilrengöringsmedel. Passa även på att besöka de företag som annonserar på sidan.

Herdins Biltema IKEA
Mio Jula Rusta
Luxi

Köpa möbelschampo

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa möbelschampo, möbelrengöring och textilrengöring.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler