Hyllhållare

Köpa billig hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare samt hyllor online på nätet.

Via annonser, länkar och bilder du hittar på sidan kan du hitta inspiration, tips och ideer på olika saker att använda i ett hems alla rum samt tillhörande trädgård, uterum, garage mm.

Ovan möjligheter att kunna hitta tips på olika hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare online på nätet.

Det finns många företag på nätet där man kan köpa snygga och billiga hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare. Några av dessa företag är Ikea, Rusta, Clas Ohlson, Jysk, Biltema och Jula. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud. Vill du ha tips på olika hyllhållare i olika material som trä, plast och metall så ska du besöka sidan Styleroom. På denna sida laddar medlemmarna upp egna bilder på inredning av olika slag tex. hyllhållare. På sidan länkar till några företag som säljer snygga och billiga hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare, tex. till Ikea och Jysk.

Köpa billig hyllhållare på nätet

Besök Jula för att kunna köpa en billig hyllhållare i trä, plast eller metall. De har flera olika varianter av hyllhållare att välja mellan. Nedan två hyllhållare hämtade från deras hemsida. Om den vänstra hyllhållaren : Stark konsol med klassisk smidesdesign. Tillverkad av stål. Om den högra hyllhållaren : Solid hyllkonsol i trä av svensk furu. Med förborrade hål.

hyllhållare hyllhållare

Besök företag som Ikea, Ellos, Bauhaus, Jysk, Wohnzimmer, Byggmax och Rusta för att köpa hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare i trä, plast och metall. Nedan till vänster en bild på en hyllhållare i trä från Byggmax. Om hyllhållaren : Furukonsol. En konsol av furu för montering av exempelvis hyllor eller fönsterbänkar. Montering : Är väggen av gips bör reglarna i väggen lokaliseras och skruvas i, fäst i detta fall konsolen med universalskruv. Blir du tvungen att fästa direkt i gipsen rekommenderas gipsplugg, för extra hållfasthet kan du även bestryka konsolens fästyta med lim. Gäller det en betongvägg ska skruv och plugg anpassad för betong användas.

hyllhållare

Besök Ikea antingen via nätet eller något av deras varuhus för att kunna köpa en snygg och billig hyllhållare i plast, trä eller metall att använda inomhus eller utomhus. Nedan två bilder hämtade från Ikeas hemsida, där man ser hyllhållare i plast. Om dessa hyllhållare i plast : Passar till 19 cm djupa hyllplan. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Om du är osäker på vilken slags skruv eller fästbeslag du bör använda, kontakta en lokal fackhandel.

hyllhållare hyllhållare

Hyllhållare

Nedan länkar för att kunna köpa snygga och billiga hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare i olika material som trä, plast och metall, tex. en hyllhållare i metall som gjutjärn.

Jysk Clas Ohlson Biltema
IKEA Jula Bauhaus
Rusta Byggmax

Köpa hyllhållare på nätet

Nedan sidor som sajten innehåller. Här på sidan finns en mängd länkar, bilder och annonser som leder vidare till butiker för att köpa inredning som tex. hyllhållare, hyllstöd och hyllbärare i trä, plast och metall.

Startsida Auktioner Badrum
Belysning Tavlor - konst Byggvaruhus
Böcker om heminredning Dukar - kuddar Fondvägg
Inredningstips Hantverk-Hemslöjd Inredningshjälp
Hemtextil Heminredning Sovrum
Inredningsbutiker Inredningsböcker Inredningsdetaljer
Vardagsrum Inredningstidningar Kabelkanal
Kök Lyktor Mattor
Tidningar Möbler